In een eerste kennismakingsgesprek bekijken we uw levenssituatie en brengen de gebieden waar u vastloopt in kaart. Hierbij is

uw persoonlijke visie van belang en is er ook aandacht voor uw zelfredzaamheid en kracht en de draagkracht van uw omgeving.

U krijgt ruim de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ik zie mijn rol naast die van psychotherapeut, ook als een gids en coach.

Ik motiveer en ondersteun u. Samen gaan we op zoek naar inzichten en handvatten om zelfstandig te leren omgaan met de struikelblokken die je in het leven tegenkomt. Hierbij wend ik al mijn ervaring, kennis en inzicht aan.


Therapie is een ontdekkingstocht met vallen en opstaan. Het is geen rechte lijn naar volledige genezing of het ultieme geluk.

In therapie krijgt men de tijd om stil te staan bij zaken die al jaren onder de mat geveegd worden, opgekropt verdriet, woede,

angst en frustraties. Doorheen de pijn ontvouwt zich een pad naar herstel. Het activeren van dit eigen natuurlijk vermogen

tot heling noem ik het wonder van de psychotherapie. Dit is wat mij drijft in mijn werk om dit telkens te zien gebeuren. Afspraken:


Sessies worden enkel op afspraak gepland:

Elke werkdag (behalve op woensdag)

Avondzitting op maandag- en dinsdagavond


Bij verlet minstens  24 u op voorhand verwittigen. Bij laattijdig annuleren zonder reden van overmacht (ziekte of ongeval)

wordt een verzuimvergoeding van 35 euro aangerekend. Bij afwezigheid zonder verwittigen wordt het volledige bedrag

aangerekend


Talen:


Nederlands

Frans

Engels


Tarieven:


60 euro voor een intake van 60 min. en verdere sessies van 50 min. 


Betalingswijze: 


Sessies worden altijd op het einde afgerekend

Cash of via betalingsapp van de smartphone (géén bankkaart via Bancontact)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren